Marts 2015

Pensionisthaven

Lidt tekst og billeder fra marts 2015.


Her var det nu begyndt at blive hverdag som pensionist. Det var skønt afslappende at vide at der ikke var noget hastværk da jeg ikke skulle afsted 4 uger senere.


Nu gjalt det om at få glas i drivhuset så der kunne komme gang i forspiringen af de forskellige ting som jeg havde gået og forestillet mig.


Der skulle også lægges de sidste fliser rundt omkring så jeg kunne komme til at ordne køkkenhaven og klargøre til græs omkring flagstangen.


Marts var også den måned hvor der var kongeligt besøg på Samsø. Den Hollandske Konge og Dronning var sammen med vores eget Tronfølgerpar et smut herovre for at kigge på alternativ energi.


Marts var også den måned hvor vores splinter nye færge ramte det forkerte færgeleje i Sælvig og nærmest "spiste" broklappen til reservefærgen. Men igen viste øboerne at de står sammen. Knap var uheldet sket før Ærø stille op med en færge som lå på værft i Frederikshavn. Og vupti dagen efter var den hevet ud fra værftet og klar til at hjælpe Samsø. Fuld forsvarlig at sejle med.


Jeg vedhæfter lige lidt billeder så det ikke blive alt for kedeligt at se på.

Nu er græsset og andet organisk materiale fjernet så der er klar til sand til fliser

Det er skønt med små entrepenør køretøjer. Og skal det gå rigtig stærkt tænder jeg bare blinklyset.

Så blev terassen lagt.

Første spæde rabarberblade. En lille mistbænk ville gøre underværker.

Fantastisk hvad sådan en lille fræser kan udrette.

Så er der gjort klar til fliserne omkring flagstangen. Der skal bare lige til en afveksling køres noget sand på først.

Nu hjælper det på det. Fliserne er lagt og den lille fræser har været på arbejde igen. Det er planen at det hele skal såes til med græs. Der skal dog være 4 runde bede i hvert hjørne. Det ene ses i forgrunden. Det er roser.