Thule

Pensionisthaven


Savner du ikke Thule ?


En hel del menesker har spurgt mig om jeg ikke savner Thule. Og jeg skal ærligt indrømme at det gør jeg ikke. Ikke forstået at jeg ikke ind i mellem tænker på det, men at savne det, nej.


Jeg har haft en masse fantastiske oplevelser og mødt en masse fantastiske søde og rare menesker, både kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst, og ret så vigtigt, en masse rigtig gode venner.


Som mange ved har jeg gennem flere år snakket om at holde, men alligevel var der et eller andet der holdt i mig. Men da jeg skilte mig af med huset i Dundas var det lige som begyndelsen til at stoppe og jeg kørte i den sidste tid meget rundt og forsøgte at overbevise mig selv om at jeg ville savne Thule, men det hele sagde mig ikke rigtig noget.


Samtidig havde jeg jo også familien og huset på Samsø og jeg havde efterhånden bygget et savn op så overgange er blevet betydelig letter end jeg forventede.


Jeg har en tilværelse nu som pensionist her på Samsø som til fulde opfylder mine ønsker.


At sidde en tidlig morgen ude i udestuen med hunden på skødet og en kop kaffe og høre fuglene vågne og begynde at synge. Ind i mellem er der en hjort der står og bræger og kalder på en hun.


Nu kan jeg også tage over til min søn og svigerdatter på Truust Camping og Kanoudlejning og hjælpe dem. Eller Solveig og jeg kan tage på campingtur.


På tirsdag d. 16 juni er vi 50 menesker som skal på en heldagstur til Clausholm slot og bag efter på besøg i Rosenhaven på Djursland.


Jo jeg keder mig ikke og savner ikke tilværelsen på Thule.


Men en stor TAK til alle jeg kender på Thule.


Her er lige lidt billeder fra min sidste periode deroppe. Fotograf er John H. Hansen.Lastning i 35 graders kulde

Kontoret til venstre er når vi arbejder med de store fly.

Kontoret  til højre er når vi arbejder med helikopteren.

Et sidste blik over Thule inden døren lukkes efter os for sidste gang.

Så kører vi på vej ud til startbanen. Det foregår i langsom tempo da hjulene lige skal varmes op efter at have stået stille i ca. 2 time i 35 graders frost. Hjulene er varme når flyet parkeres og når de så bliver kolde er de temmelig flade på den side de har stået på.

12 juni 2015