September 2016 side1

Pensionisthaven

September 2016 side 1


Ja nu er det nok på tide at jeg begynder at lytte til de menesker som blive ved med at rykke for nyt fra Pensionisthaven. Der er flere der efterspørger nyt. Det glæder mig da jeg på et tidspunkt ikke troede der var nogen der fulgte med på denne side. Nu skal det ikke lyde som nogen undskyldning men der er sket så mange små positive ting at der hele tiden har været afbrydelser når jeg har har haft planer om at lave et indlæg.


Derfor er der her noget nyt. Da jeg jo ikke har lagt noget nyt op længe vil dette indlæg naturligvis strække sig over en periode fra juni og frem til idag


I mit tidligere indlæg nævnte jeg at vejret havde været godt. Og det har fortsat med at være godt lige siden. Hvis man da kan lide tørt og varmt vejr. Som i kan se af dette billede er der ikke meget nedbør der er faldet i år her på denne adresse.


Der er kommet så lidt regn i september at man har været nødt til at vandde kartoffelmarkerne for at kunne få kartoflerne op. Jorden har simpelthen været så hård og knoldet at det har været umuligt uden at vande.


De 4.6 mm der er kommet i oktober er kommet her til morgen d. 2/10.


Ellers er der ikke meget at fortælle andet end det kan siges sammen med billederne.


God fornøjelse.

27/6 Drivhuset kan bruges til mange ting. Her er det en honningmelon der ligger og venter på at blive høstet. Vi fik 8 stk. på en enkelt plante.

2/7 Liljerne ståe nu i fuld flor

2/7 Liljer har mange fantastiske farver og nuancer i blomsterne

2/7 Og endnu en

4/7 Det piner mig lidt at skulle beskære Rhododendron men de var nu ved at være blevet for store. Så nu tog jeg den store saks frem og klippede og venter nu spændt på hvordan de skyder igen.

27/6 Et billede ind over haven med udestuen i baggrunden. Foran den ses de blå Agaphandus i fuld blomst

2/7 Nu begynder der også at komme gang i Hortensiaerne. Til højre i billedet ses nogle Lupiner som allerede er ved at afblomstre.

2/7 En anden Lilje i fuld flor

2/7 Endnu en Lilje

2/7 Selvom de ser lidt lilla ud så er det hvidløg. De blev sat i september 2015 og farven viser at de er modne. Og jeg skal hilse og sige at der er smag i dem.

9/7 Hvorfor et rabarberblad pudselig ændrer farve og ser ud som dette mellem alle de normale grønne ved jeg ikke men flot ser det ud

26/7 Endnu et lille kig ud over haven. Det er lidt besværligt at fortælle stemningen på et billede men der er en dejlig ro når man kigger ud over det hele med alle farverne.