September 2017 side 1

Pensionisthaven

September 2017 side 1


Her bliver der et lille spring. Jeg har, af praktiske grunde, valgt at slå august og september sammen. Men der kommer både billeder og kommentarer for begge måneder. August var en måned hvor der var en del rejseaktivitet i Danmark og i september var vi sydpå. Mere om det senere.


Så jeg vil gå direkte over til billederne.


God fornøjelse.

Appelsintræet, Oliventræet og Abrikostræet i skøn forening i et hjørne af drivhuset. Foto 20/9

Her er appelsintræet efter det er kommet i en større potte Jeg var lidt spændt på om det ville gå lidt i stå på grund af det lidt mærkelige tidspunkt at plante om på men det skete heldigvis ikke. Foto 20/9

Da vi var i Holland i foråret købte vi nogle rizoner til en Fakkelplante. Se Marts/ April side 3. Jeg plantede 1 i en potte i drivhuset og 3 i bedet med Kannaer ved det gamle æbletræ. Her er det den plante som er længst fremme og man ser blomsterstanden lige før den springer ud.. 24/9

Så er der faktisk ikke flere billedwer fra september. Istedet har jeg her fundet lidt forskellige som både direkte og indirekte har noget med Pensionisthaven samt min fritidsbeskæftigelse at gøre. Jeg har valgt at begynde at fotografere igen så her får i lige lidt billeder som er taget med mit kamera og ikke telefonen.

Jeg håber i kan lide dem.

Navnet på dette skib er Paneraq. Dette fremgår ikke af billedet men skibet er hjemmehørende i Ballen på Samsø

Hvad er dette vil mange sikkert sige. Det er løgplanter som, når de bliver høstet, senere på året skal sælges i Netto butikker og bruges bla. til bløde løg til en Dansk bøf.

Kanna i fuldt flor

Japanpil som blev købt i Brugsen på Samsø. Den er fantastisk flot og står som et opstammet træ på vores gårdsplads.

Nærbillede at en Georgin. Navnet ukendt da det er knolde jeg har fået i en bærepose.