Maj 2017 side 1

Pensionisthaven

Maj 2017 side 1


Nu er det så blevet maj og der begynder virkelig at ske noget i haven. Nattefrosten er forbi for dette forår så nu er det på tide at begynde

at plante Dalier og andre frost følsomme planter. Det varer jo lidt inden de kommer over jordoverfladen så skulle der komme lidt nattefrost betyder det ikke noget bare det ikke går i jorden.


Men på grund af vores Hollandstur som jo varede 3 uger er jeg noget bag efter med at så udplantniongsblomster, herunder også mine Kanna frø.


Der er mange der har spurgt om hvordan jeg behandler mine Kannafrø inden de bliver sået så jeg vil lave en lille side udelukkende om dem.


Men ellers vil jeg lade billederne og kommentarerne tale for sig selv.


Men husk har du kommentarer eller spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på kontaktformularen.


God fornøjelse.

Her er Dahlia klar til at blive plantet omkring flagstangspladsen.


Der er lidt tulipaner men de skulls gerne udviddes så de når hele cirklen rundt til næste år.

Der er også kommet frugter på Abrikoserne. Jeg var ellers lidt spændt på hvordan det ville gå på grund af det kølige foråer, men det er gået aldeles udmærket.

Skærmliljerne, Agaphandus står allerede i knob. Her er det de blå der er i knob. De hvide er lidt bag efter, hvorfor kan jeg ikke forjklare.

Som det også ses på dette billede så er der masser af Abrikoser.

Et ikke helt korrekt billede. Flagstangen er ikke ved at vælte men da jeg bruger mobiltelefonen til at tage billeder er det ikke altid at det lykkes helt godt.


Men det er træets form og kontrast til den blå himmel der er hoved motivet og ikke flagstangen.

Et lille kig ud over haven set fra Nord Øst.

Tulipanernerne omkring flagstangen er rigtig fremme nu


I de runde bede er der forrest til højre en stikkelsbærbusk og til venstre en havtorn medens der i det bagerste er en løvstikke som er rigtig god i en suppeviske.