Januar - April 2018 side 2

Pensionisthaven

Januar - April 2018 side 225/3. Vejrudsigten meldte om sne og frost så jeg turde ikke andet en at tage nogle af planterne fra drivhuset ind i varmen igen.


Det der står i baljen er georginer der også er begyndt at spire.


I kasserne bagerst med sedler på er også forskellige knolde.

4/4. Rabarberne er godt på vej. Nu varer det ikke længe inden man kan lave rabarbergrød og så fløde på. Så har man det godt.

7/4. Abrikosblomster. Dog ikke så mange som sidste år.

8/4 Så er der også liv på gårdspladsen  De 2 planter i potterne i gruset er Japanpil. De får et fantastisk flot løv. I potten ovre ved muren står et figentræ. Det har stået ude hele vinteren og der er friske knopper.

8/4. Dette billede skal nok forstøres for at se bierne. Jeg håber ikke de spiser sig mætte før de har været omkring drivhuset med Abrikostræet.


Klik på billedet for at forstørre det.

25/3. Bonderoserne skal jo klippes ned hver forår på samme måde som mange andre stauder.


Og hvad er nemmere inden de friske skud kommer op end at tage plæneklipperen og og kører hen over Bonderoserne og Bregnerne. De blive klippe og afklippet slået i stykker så det bare kan blive liggende og formulde.

25/3. i den bagerste stabel kasser er der lagt knolde til forspiring i pottejord. Først et lag jord og så knoldene og øverst et lag jord mere og til sidst bliver det hele vandet.

7/4. Nu har frosten bare at holde sig væk. Nu er også de meget følsomme planter kommet i drivhus.

8/4. Tulipaner. Det var løg vi havde med hjem fra Holland sidste efterår. Og de kommer jo aldeles udmærket. Nu er spørgsmålet så lige hvilken farve de får. Men det skal i nok få billede af senere.

27/7 2017. Her er den Japanske pil med udsprunget løv. Billedet er tage i 2017. Det er det samme træ som ovenfor. Men det trænger til at blive beskåret så det får en pænere krone.